ΕΛ/ΛΑΚ | creativecommons.gr | mycontent.ellak.gr |
freedom

Διάσκεψη κορυφής ODI 2018- Λονδίνο, 20 Νοεμβρίου 2018

Η διάσκεψη κορυφής ODI 2018 θα διερευνήσει τη διασταύρωση της αξίας των δεδομένων σε διάφορους τομείς – από τις εμπορικές επιχειρήσεις έως τις δημόσιες υπηρεσίες, τις τέχνες και τις φιλανθρωπικές οργανώσεις.

Τα Keynotes, τα διαδραστικά πάνελς, και τα demos θα αποκαλύψουν τον τρόπο με τον οποίο οι οργανώσεις μπορούν να επωφεληθούν από τα δεδομένα ενώ παράλληλα  χτίζουν εμπιστοσύνη.

Η διάσκεψη φιλοξενείται από τον εφευρέτη του web Sir Sir Berners-Lee, τον εμπειρογνώμονα τεχνητής νοημοσύνης (AI) Sir Nigel Shadbolt και τη διευθύνοντα σύμβουλο του ODI Jeni Tennison.

Πρωτοποριακές ιδέες

Καθώς οι ιστορίες της χρήσης δεδομένων και της πιθανής κατάχρησης τους,  είναι στις ειδήσεις, οι ερωτήσεις σχετικά με τον ρόλο των δεδομένων στην κοινωνία φαίνονται πιο σημαντικές από ποτέ. Η διάσκεψη κορυφής ODI συγκεντρώνει με μοναδικό τρόπο ανθρώπους από κυβερνήσεις, επιχειρήσεις και πολίτες για να συζητήσει σημαντικά θέματα της ημέρας – από την ηθική των δεδομένων μέχρι την αναδυόμενη τεχνολογία, την τέχνη και τον πολιτισμό.

Κορυφαίοι ομιλητές

Οι ιδρυτές  Sir Tim Berners-Lee και Sir Nigel Shadbolt θα δώσουν κεντρικές ομιλίες. Ως εμπνευσμένοι πρωτοπόροι της τεχνολογίας, προσελκύουν πάντα την κάλυψη από τον τύπο και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τους χορηγούς μας. Προηγουμένως, το περιεχόμενο από τη διάσκεψη κορυφής ODI έφθασε σε περισσότερους από 1,6 εκατομμύρια ατομικούς λογαριασμούς σε όλες τις ηλεκτρονικές πλατφόρμες. Έχει καλυφθεί από μεγάλες δημοσιεύσεις όπως το BBC, το The Times και το Economist, έχει μεταδοθεί ζωντανά σε διεθνείς τηλεθεατές και στο Twitter.

Διαβάστε περισσότερα για το ODI Summit 2018, εδώ

Leave a Comment